Buurtsportcoach Den Haag (25 -30 uur per week)

Word jij onze nieuwe collega?

Bewegen Werkt is een sportieve organisatie die zich richt op het verbeteren van gezondheid, productiviteit, werkvermogen en leefstijl. Hierbij staat bewegen centraal. Bewegen Werkt is een dynamische organisatie, die erg betrokken is bij haar klanten en een persoonlijke aanpak heeft. Kenmerkend voor de organisatie is samenwerking van professionele en geschoolde medewerkers in een ontspannen en gezellige sfeer.

Wij zijn per direct op zoek naar buurtsportcoaches in Den Haag voor 25 - 30 uur per week

Team vitaliteit

Functieomschrijving

De buurtsportcoach richt zich op de doelgroepen die nog weinig sporten en bewegen. Je werkt samen met verschillende organisaties op het gebied van sport, bewegen en gezondheid (zorg, welzijn en sport) vanuit een gezamenlijke visie op bewegen en sporten. Het doel is dat de doelgroep structureel meer gaat bewegen (in groepsverband of individueel) waarbij plezier in bewegen en het bevorderen van een gezonde leefstijl centraal staat. Je opereert in eigen stadsdeel en werkt daarnaast ook samen met collega buurtsportcoaches van diverse stadsdelen in Den Haag, we zijn een groot team! In deze functie zal je zorg dragen voor administratieve afhandeling van taken, telefonisch contact leggen met betrokkenen, intakegesprekken voeren, het toeleiden en/of de eerste keer begeleiden van bewoners naar aanbieders en mogelijk activiteiten aanbieden aan bewoners die nog geen keuze kunnen maken voor een aanbieder.

Wat ga je doen:

- Voorlichting geven aan alle relevante betrokkenen.

- Het coachen en begeleiden van buurtbewoners bij de uitvoering van sport- en bewegingsactiviteiten.

- Toezien op een goede en veilige uitvoering van de activiteiten in het kader van de sport- en bewegingsactiviteiten.

- Een situatie creëren waarin buurtbewoners kunnen ontspannen en bewegen en hen te stimuleren en te activeren werk te maken van de verbetering van hun conditionele en fysieke gesteldheid.

- organiseren en coördineren van nieuwe beweegactiviteiten

- Het voeren van een sluitende administratie bij het volgen van deelnemers.

Functie-eisen:

- HBO werk- en denkniveau;

- Affiniteit met sport en bewegen;

- Goede administratieve vaardigheden (vaardig met Word, Excel (MS office) en Outlook);

- Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;

- Bij voorkeur 25-30 uur per week beschikbaar. (in overleg is er meer/ of minder uren mogelijk). Werkdagen en –tijden kunnen in overleg worden ingevuld en de uren kunnen ook over meerdere dagen verdeeld worden;

Wij bieden:

We bieden een plezierige en sportieve werkomgeving met mogelijkheden voor ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard ook belangrijk: we bieden een salaris o.b.v. ervaring. Sta je aan het begin van je carrière dan start je met een salaris van € 2.900,00 op fulltime basis. Heb je meer werkervaring dan kan dit oplopen tot € 4.200,00.

Overige arbeidsvoorwaarden:

  • Telefoon en laptop
  • 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband)
  • Deelname aan pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding voor zowel fiets en auto (bij meer dan 10 km)

Solliciteren

Heb je interesse in deze uitdagende functie stuur dan je CV en motivatiebrief naar:

peno@bewegenwerkt.nl

Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de afdeling P&O: 085 073 33 00.