Onderwijs

Het onderwijs staat onder druk. De werkdruk is hoog en er is een uitdaging bij het werven van nieuwe medewerkers. In 2020 geeft 81% van de scholen aan problemen te ervaren met het aantrekken van nieuwe arbeidskrachten. Tijd om in te zetten op goed werkgeverschap en het behouden van waardevolle krachten voor deze sector!

Waarmee kunnen we helpen?

Door het verbeteren van vitaliteit werken wij aan het behoud van waardevolle krachten in het onderwijs. Dit doen wij met de onderstaande oplossingen.

Webinarpakket

Het webinarpakket Altijd Vitaal Werken is dé oplossing wanneer je op een laagdrempelige manier wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers.

Lees meer

Training stoppen met roken

Binnen één dag van het roken af met Allen Carr's Easyway.

Lees meer

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Een PMO geeft inzicht in de gezondheid van medewerkers. Het doel is om zowel tot persoonlijke ondersteuning van de medewerkers te komen, als de organisatie van informatie te voorzien om het gezondheidsbeleid in te vullen.

Lees meer

Advies

Onze adviseurs ondersteunen in het gehele traject van plannen, organiseren, evalueren en/of borgen van het vitaliteitsbeleid.

Lees meer

Bekijk alle diensten

Bekijk welke diensten wij nog meer in kunnen zetten.

Lees meer

Voor welke organisaties werken wij?

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan een gezond Nederland. Wil je graag weten hoe wij dit doen? Bekijk dan de onderstaande cases.

Hoe we onze kennis voor jou kunnen toepassen?

Wij werken met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis delen we graag met jou.

Is de dienstverlening van Bewegen Werkt coronaproof?

Lees meer

Hoe voorspel je het risico op uitval van medewerkers?

Lees meer

Van werkdruk naar werkgeluk: hoe pak je dit aan?

Lees meer

Of vraag het onze experts

Heb je vragen, of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts.

Janien Rohring-Deventer Manager accounts en Product specialist Allen Carr
Hanneke van den Boogaard Adviseur