Gezondheidszorg

In de afgelopen jaren is de druk op de sector zorg en welzijn enorm toegenomen. Door corona is meer dan ooit gebleken dat we deze sector hard nodig hebben. Lukt het medewerkers om ondanks alle werkdruk met plezier naar het werk te gaan? En hoe voorkomen we dat medewerkers uitvallen? Help jouw medewerkers de passie voor het vak te herontdekken!

Waarmee kunnen we helpen?

Met de onderstaande oplossingen werken wij aan het voorkomen van uitval, verbeteren van vitaliteit en verhogen van werkgeluk van medewerkers in de zorg.

Monitor Duurzame Inzetbaarheid

De MoDI is een vragenlijstonderzoek. Hiermee voorspellen wij het risico op uitval en geven advies om uitval te voorkomen.

Lees meer

Webinarpakket

Het webinarpakket Altijd Vitaal Werken is dé oplossing wanneer je op een laagdrempelige manier wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers.

Lees meer

Vitaliteitscoaching

Onze vitaliteitscoaches ondersteunen jouw medewerkers bij een duurzame verbetering van vitaliteit en inzetbaarheid.

Lees meer

Advies

Onze adviseurs ondersteunen in het gehele traject van plannen, organiseren, evalueren en/of borgen van het vitaliteitsbeleid.

Lees meer

Bekijk alle diensten

Bekijk welke diensten wij nog meer in kunnen zetten.

Lees meer

Voor welke organisaties werken wij?

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan een gezond Nederland. Wil je graag weten hoe wij dit doen? Bekijk dan de onderstaande cases.

  • Werken aan een gezamenlijke visie

    ''De neuzen staan nu dezelfde kant op. De inzichten en uitkomsten worden omgezet in een beleidsstuk. En het meest belangrijk; we gaan er in de praktijk mee verder!''

    Jessica van Ostaijen, personeelsconsulent

Hoe we onze kennis voor jou kunnen toepassen?

Wij werken met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis delen we graag met jou.

Is de dienstverlening van Bewegen Werkt coronaproof?

Lees meer

Hoe voorspel je het risico op uitval van medewerkers?

Lees meer

Hoe voer je het gesprek over duurzame inzetbaarheid?

Lees meer

Of vraag het onze experts

Heb je vragen, of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts.

Pieter Iedema Adviseur
Jan Plat Directeur