Masterclasses Vitaliteit en Inzetbaarheid

Masterclasses Vitaliteit en Inzetbaarheid

Wilt u uw kennis op het gebied van het vitaal en inzetbaar krijgen en houden van uw medewerkers vergroten ? Heeft u behoefte aan handvatten, inspiratie en best practices? Kom dan naar de Masterclasses Vitaliteit en Inzetbaarheid van Bewegen Werkt.

Tijdens deze interactieve masterclasses voor én door klanten en relaties van Bewegen Werkt informeren wij u over de laatste ontwikkelingen op het gebeid van duurzame inzetbaarheid. Denk hierbij aan thema’s zoals eigen verantwoordelijkheid van medewerkers of Levensfasebewust Personeelsbeleid.

De begeleiding van de Masterclasses wordt verzorgd door John Matthijs, senior adviseur bij Bewegen Werkt. John heeft ruim … jaar ervaring in het werkveld gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid binnen organisaties.

Data en thema’s

  • Dinsdag 24 maart: Duurzame Inzetbaarheid - Een introductie
  • Dinsdag 12 mei: Vitaliteit en eigen verantwoordelijkheid
  • Dinsdag 23 juni: In gesprek over Levensfasebewust Personeelsbeleid

U kunt deelnemen aan één of meerdere bijeenkomsten naar keuze. Kijk voor meer informatie over de classes over achterzijde.

Voor wie?

HR-professionals, Arbo-coördinatoren, managers en professionals die betrokken zijn bij het opzetten en uitvoeren van duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Kosten

€299,- excl. BTW per Masterclass. Bij deelname aan twee Masterclasses ontvangt u de derde gratis én verrassen wij u met een vitale attentie voor u en uw collega’s.

Tijd

Van 9.30 tot 12.30 uur.

Locatie

Postillion Hotel Deventer. Adres: Deventerweg 121, 7418 DA Deventer

Wil je graag meer informatie? - kopie

Wil je informatie over onze diensten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.