Aanbod Bewegen Werkt

De VVT werkt vandaag aan morgen

Bewegen Werkt is trotse partner van ‘De VVT werkt vandaag aan morgen'. Onze diensten zijn binnen de subsidieregeling gecontracteerd en komt daarmee in aanmerking voor vergoeding.

Hieronder lees je meer over ons aanbod.

Zelf aan de slag met vitaliteit

Met verschillende methodes ondersteunen wij de vitaliteit en gezondheid van jullie medewerkers. Met onze Vitaliteitscoaching begeleiden we medewerkers op weg naar een duurzame leefstijlverandering. Om die vitaliteit een extra boost te geven, bieden we ook het digitaal coaching programma Ik Vitaal. Met een Stoppen met roken-training helpen we medewerkers binnen één dag van het roken af, met een jaar lang gratis nazorg. En in onze verschillende BRAVO workshops en vitaliteitsdagen bevorderen we leefstijl en gezondheid, en dragen we bij aan bewustwording.

In gesprek over duurzame inzetbaarheid

Het versterken van duurzame inzetbaarheid in je organisatie vraagt leiderschap. Onze leiderschapsinstrumenten helpen je de belangrijke thema’s voor verandering in kaart te brengen en door te vertalen in beleid.

In de Visiesessie duurzame inzetbaarheid vind je antwoord op de vragen: waar staan we nu, waar willen we naar toe en wat hebben we daarbij nodig? Of gebruik de Teamsessie duurzame inzetbaarheid, een gesprekstool om de belangrijkste thema’s voor verandering in kaart te brengen; én acties te benoemen.

Leidinggevenden of zelfsturende teams kunnen ook een training volgen om duurzame inzetbaarheid bespreekbaar te maken.

Alles begint met inzicht

Meten is weten. Met de Monitor Duurzame Inzetbaarheid onderzoek je de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Het geeft medewerkers persoonlijk inzicht in hun werkvermogen. Mooi meegenomen: als organisatie weet je waar jij in je beleid aandacht aan moet besteden.Naast deze monitor bieden we een Preventief Medisch Onderzoek naar arbeids- en leefstijlgerelateerde gezondheidsrisico’s, en met de Health Check onderzoek jij de fitheid van jouw medewerkers.

VVT werkt aan morgen

Aanmelden

Organisaties die vallen onder de CAO VVT kunnen zich aanmelden voor deze regeling via de website vvtwerktaanmorgen.nl.

Vanwege grote belangstelling is het maximum bedrag al bereikt. Op dit moment wordt onderzocht hoe het budget kan worden opgehoogd. Zodat zoveel mogelijk organisaties die nu geen aanspraak hebben kun doen, toch gebruik kunnen maken van deze regeling. Heb je je nog niet aangemeld maar wilde je dat wel doen? Doe dit dan zo snel mogelijk.

Ben je aangemeld en wil je graag een offerte ontvangen?

Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met onze adviseurs Arno Nienhaus of Janien Rohring. Dit kan via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.

Meer weten?

Bezoek voor meer informatie de website vvtwerktaanmorgen.nl of neem contact op met onze adviseurs Arno Nienhaus of Janien Rohring. Dit kan via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.